MERSİN / TARSUS - Hayrünnisa Köylügil İlkokulu

Mrt

Okulumuzda "28 Şubat Sivil Savunma Günü"etkinlikleri çerçevesinde (KBRN)Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer tahliye tatbikatı,Deprem tatbikatı ile Yangın tatbikatları yapıldı.

Mrt

Tarsus Görme Engellier Derneği,görme engelliler yararına okulumuzda konser düzenledi.

Mrt

Kızılay,27 Şubat Perşembe günü okulumuzda kan verme etkinliği düzenlendi.

Şbt

Okulumuz satranç takımı minikler B kız kategorisinde il birincisi,minikler erkek kategorsinde il dördüncüsü,minikler a kız kategorisinde de  il üçüncülüğünü elde etmiştir. Öğrencilerimize başarılarından dolay tebrikler.

Şbt

"İlkokul Fiziksel Etkinlik"seçmeleri yapılmaya başlandı.

Şbt

4.Sınfılarımızın "Su Buharı "deneyi.

Şbt

Beslenme dostu okul etkinlikleri kapsamında 1.sınıflarımızda "kuruyemiş ve meyve tüketme" etkinliği yapıldı.

Şbt

4.Sınıf öğrencilerimize, "Sigara ve zararları" konulu sunum verildi.

Ara

Yaşlılarımıza saygı,sevgi ve  moral vermek, öğrencilerimize kültürel aktarım ve bu bilinci kazandırmak hedefi ile Tarsus Huzurevindeki büyüklerini ziyaret ettiler.

Ara

Öğrencilerimiz bu eğitimde hem yanlış bildiklerini düzelltiler,hem de bilgilerine ,yeni bilgiler ekleme edinme fırsatını buldular.