MERSİN / TARSUS - Hayrünnisa Köylügil İlkokulu

23-27 Kasım tarihleri arası TRT EBA tv ilkokul ders akışı

Kas

Ulu önder Atatürk'ün,Ebediyete intikal edişinin 82.yıldönümü çerçevesinde okulumuzda anma programı düzenledik.

Kas

Kardeş okulumuza hijen malzemesi gönderdik

Kas

5 Kasım okul dışarıda günü etkinliğinde sonbahar dallarindan düşen yapraklarla çocuk figürleri çizildi.

Kas

Okulumuz 1E sinifi ve öğrencilerinin  uyguladığı "Çöpler yerde değil cepte" eTwining projesinin ülke geneli öğretmen tanışma ve görev dağılımı webinarı yapıldı.

Kas

Okulumuz 1/E Sınıf Öğretmeni Nilay Gök ve öğrencileri "Çöpler yerde değil cepte" eTwining prosjesiyle hem çevre bilinci hemde sorumluluk kazanmak ve yerlere çöp atılmasını önlemeyi amaçlamışlardır.Aynı Zamanda çöplerin geri dönüştürülebilir veya geri dönüştürülemez şeklinde sınıflandırmalarını da sağlamak projenin hedeflerindendir.Öğretmenimiz ve öğrencileriine proje çalışmalarında başarılar dileriz.

Ekm

Cumhuriyet'imizin 97.yıl dönümünu kutluyoruz.

Ekm

Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen toplantıda okul aile birliği seçimleri ve genel veli toplantısı yapıldı.Yeni seçilen üyeler ilerliyen günlerde ilk kurul toplantısını yaparak ,görev dağılımını yapacaklar.Şimdiden yeni seçilecek yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileriz.

Ekm

"Pandemi-K sınfıımda Yaşam" eTwining projesi panosu çalışması.

Ekm

28 EKİM 2020 tarihi saat10:00'DA okulumuz Bahçesinde Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı Vardır.

Ekm

Toplum Destekli Polis Memurlarınca okulumuz 3ve 4.sınıf öğrencilerine temel güvenlik kuralları konulu eğitimler verildi.

Ekm

Okulumuz Müdür yardımcısı Gökhan DOĞAN koordinesinde 2/B ve1/E sınıflarının da kordinesinde tüm dünyayı etkisi altına alan covid19 pandemi süreci ve sonrasında okulumuz öğrencilerinin de yüzyüze eğitimlerine başlaması dolayısyla pandemi-K sınıfımda yaşam projesi ile şekillenerek hem bu zorlu süreçin atlatılması ve geleceğe daha emin ve daha güçlü ve sağlıklı adımlarla bakılması amaçlanmıştır.

Ekm

COVID 19 VELİ BİLGİLENDİRME YAZISI.

Eyl

Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlilerince 1.sınıf öğrenci ve öğretmenlerine covid 19 ve pandemi süreci ile ilgili eğitim verildi.

Eyl