MERSİN / TARSUS - Hayrünnisa Köylügil İlkokulu

Eyl

Okul Aile Briliği Toplantımız 15 EKİM 2022 CUMARTESİ GÜNÜ saat 10:00'da okulumuz bahçesinde yapılacaktır.

Eyl

Temel Eğitimde 10 Bin okul projesi kapsamında okulumuzun dış cephesi boya-badana-tamiratı yapıldı

Mrt

4.Sınıflarımız ile Tarsus Belediyesi Stem-Robotik kodlama merkezi ile Ülker AYDIN Yaşlı Dayanışma merkezine gezi düzenledik.

Mrt

Okulumuzun eTwinning projelerinden biri olan "Gönül Hazinemizden Masallar" projemizin Seyhan öğretmenimizin harika anlatımıyla gerçekleşen Tuz Masalınızın anlatımını ögrencilerimiz farkli illerdeki ortaklarıyla birlikte dinlediler.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden BERNA TANRISEVER,  HALİME ARSLAN,  SELİN DİNÇ Öğretmenlerimiz  HAYATIN ÖZÜ ATALARIN SÖZÜ projesini  yürütmektedirler.

Mrt

2/E sınıfının"Haydi Oyuna" eTwining projesi kapsamında öğrencilerimizin pandemi dönemiyle birlikte artan teknoloji kullanımının olumsuz etkilerinden korumak amacıyla çeşitli oyunlar oynamaya yönlendirmek amaçlanmıştır.

Mrt

Okulumuz 1/G sınıfının "Kitapların Sesi"eTwining projesi ile okulumuz öğrencileri ile  7 -11 yaş ilkokul öğrencilerinde okuma alışkanlığı ve sevgisini kazandırmak, iletişim becerilerini geliştirmek öncelikli olup kitap okumayı eğlenceli hale getirmektir. Ayrıca her ay öğrencilerimizi 1 yazarla buluşturup okuduğu kitabın yazarıyla birlikte tanımasını ,anlamasını sağlamaktır. Çocuklara , kitap okuma alışkanlığını, kitap sevgisini kazandırmak için kitaplarımızı okuyarak kitap ve yazarla ilgili etkinliklerin yapılmasını amaçlıyoruz.

Mrt

Mersin Okulsporları İl Birinciliği(2021-2022) Satranç Turnuvasında Minikler A kızlar kategorisinde Okulumuz öğrencileri İl Şampiyonu olmuştur.Ayrıca Öğrencilerimiz Minikler A erkekler kategorisinde de 3. ve 4.'lük kupalarını aldılar. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Mersin TSF öncülüğünde, Tarsus Küçükler İlçe Birinciliği satranç turnuvası 11-12 Aralık 2021 tarihlerinde okulumuzda yapılmıştır.

Ara

Kas

4.Sınıfların Tarsus Doğa Parkı günlüğü.

Kas

"24 Kasım Öğretmenler Günü"etkinliklerle kutlandı.

Kas

Mersin TSF temsilciliği öncülüğünde ; 10 Kasım Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası okulumuzda yapıldı.