MERSİN / TARSUS - Hayrünnisa Köylügil İlkokulu

Nis

27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arası EBA Canlı Ders Programı.

27 Nisan-1 Mayıs  2020 tarihleri arası Eba Tv İlkokul Yayın Akışı

20-24 Nisan 2020 tarihleri arası Eba Tv İlkokul Yayın Akışı

Nis

Covıd-19 Pandemisi nedeni ile öğrencilerimiz 23 Nisan Çoşkusunu evlerinde yaptıkları 23 Nisan köşeleri ile tüm yurda çocuk bayramını kutlama mesajlarını gönderdiler.

13-17 Nisan 2020 tarihleri arası Eba Tv İlkokul Yayın Akışı

13-17 Nisan 2020 tarihleri arası Eba Tv İlkokul Yayın Akışı

Nis

2019 (n-CoV) ile mücadele,ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları devam etmekte.

6-10 Nisan 2020 tarihleri arası Eba Tv İlkokul Yayın Akışı

30 Mart-3 Nisan 2020 tarihleri arası Eba Tv İlkokul Yayın Akışı

Mrt

eba tv ilkokul ders programı

Mrt

Uzaktan Eğitim Başlıyor,Ebat Tv frekansları.

Mrt

Yeni Koronovirüs 2019 (n-CoV) ile mücadelede gerekmedikçe dışarıya çıkmayalım.Evde kalalım.Sağlık Çalışanlarına gerekli kolaylığı sağlayalım.

Mrt

Yeni Koronavirüs 2019 (n-CoV) karşı okulumuzun tüm kapalı alanlarında dezenfenkte ve yıkama işlemi gerçekleştirildi.

Mrt

Koronavirüs ilk defa 29 Aralık 2019'da Çin'in Wuhan şehrindeki deniz ürünleri ve canlı hayvan satan bir markette çalışan 4 kişide görüldü, aynı günlerde bu marketi ziyaret eden çok sayıda kişi aynı şikayetlerle hastaneye yatırıldı. Hastalardan alınan örneklerin incelenmesi sonucunda hastalığa neden olan virüsün SARS ve MERS virüsü ailesinden olduğu anlaşıldığı açıklandı. Ve 7 Ocak'ta Dünya Sağlık Örgütü yeni salgının adını 'Yeni Koronavirüs 2019 (2019-nCoV)' olarak açıkladı.