MERSİN / TARSUS - Hayrünnisa Köylügil İlkokulu

Kas

Okulumuz rehberlik servisi ile okul idaresi olarak,okulumuz  3.sınıf evde eğitim öğrencisi Muhammed Çınar Oral'ı evinde ziyaret ettik.

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisince öğrencilerimize yönelik ,Snellen Göz tarama testi yapıldı Ve İhmal Ve istismar konularında bilgiler paylaşıldı.

Kas

10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Ebediyete İntikal Edişinin Yıl dönümünde Okulumuzda Anma Programı düzenlendi.

Kas

Okulumuz 3. ve 4.sınıf öğrencileri Tarsus Karabucak Orman Araştırma Merkezi'ne bağlı "Orman Müzesini" ziyaret ettiler.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet'imizin kuruluşunun 98.yıldönümünü çoşkuyla kutaldık.

Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZ 15/10/2021 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 10:00'DA OKULUMUZ BAHÇESİNDE YAPILACAKTIR.

Eyl

Yeni Eğitim-Öğertim Yılı Hepimize hayırlı olsun.Tüm Öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı geçirmelerini diliyoruz.

Haz

ÖNEMLİ DUYURU "KARNE DAĞITIMI" VE 18 Haziran-2 Temmuz Tarihlerinde arasında yapılacak faaliyetler...

May

26 MAYIS'A KADAR 4.SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİ ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ TERCİHLERİNİ OKULA BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

May

Ülkemde ilkbahar e twining projesi ile Ögrencilerimiz yasadiklari şehirlerinden   çevrelerindeki bahar mevsimi değişimlerini gozlemleyip Avrupalı arkadaslari ile paylaşıyorlar.

Böylelikle çevrelerindeki değişimin farkına varıyorlar

May

Okulumuz 1/E sınıfının "Çöpler yerde değil,cepte" e twining projesi ile Projerimiz öğrencilerimize hem cevre bilinci hem de sorumluluk kazandırmaktır.

Mrt

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTÇU ile,Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN okulumuzu ziyaret ettiler.

Ock

22 Ocak 2021 tarihi itibari ile sömestr tatiline girmiş bulunmaktayız.Öğretmen,öğrenci ve velilerimize iyi tatiller.

Kas

"24 Kasım Öğretmenler Günü'müz "Kutlu Olsun.